jastini's FotoPage

By: jastini jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Aug-2008 22:43 Email | Share | | Bookmark
Gigi and swing

buruk lak mama tguk..hehe
 
 
View all 11 photos...
Date: 23/8/2008

Ari ni first time gigi irfan patah.. dengan bantuan dentist amatur akhirnya gigi irfan yg dah seminggu longgar tu tercabut gak..tu pun abah promise nak bawa irfan ke playground if irfan bagi abah cabut giginya..at first, abah x dpt cabut gigi irfan psl irfan takut tguk darah kluar banyak so mama dpt idea :

mama: let brush your teeth?
irfan: I can do it myself
mama: NO..this time let mama brush your teeth

dgn penuh keganasan mama memberus gigi irfan and finally gigi irfan patah.. he told me to put the tooth under his pillow so he will get money from the tooth mana tah dia dapat citer ni ..petang tu we all bawa irfan ke playground. Kali ni plak, first time iwana naik swing... excited sgt2 dia.. x caya tguk gambar ni..enjoy the pictures.









Sunday, 24-Aug-2008 21:14 Email | Share | | Bookmark
Pertemuan & Perpisahan

 
 
anak2 rumpun bradford
View all 12 photos...
Jamuan perpisahan utk warga bradford yang dah complete phd (En. Masri sekeluarga & En Solah sekeluarga) dan master (En. Faizul sekeluarga). Kalau tguk gambar semuanya pakai pakaian raya psl ada sessi bergambar beramai2 utk dipublish ke surat khabar edisi mana lupa lak nak tanya tok penghulu Bradford..







Sunday, 24-Aug-2008 20:47 Email | Share | | Bookmark
A short visit to Loughborough & nottingham

on the way to loughborough
dah sampai umah bidan..ni gambar abah tension kat keta sebelah
 
View all 6 photos...
Agenda utama nak ke Loughborough actually nak 'menyunatkan' Iwana.. ..langkah kanan psl tuan rumah kebetulan buat aqiqah so menjamu selera la kami di sana ..many thanks kak atiah & family ..dah alang2 ke sana gi visit marini & zizul..(beserian gak ni..). Seronok bersembang sampai lupa lak nak snap pict anak bujang auntie marini ni..pastu gi jln2 kat city centre & university loughborough..then terus gi visit new baby born - Adriena Kaisa Filza..(betulke eja cam ni syery?? ) kat nottingham.



Friday, 22-Aug-2008 18:33 Email | Share | | Bookmark
trip Iwana ke scotland ~ #4 & 5

good bye caravan
 
before check out p berendam kat swimming pool
View all 26 photos...
Tarikh: 4/8/08 & 5/8/08
Destinasi: Ayrshire & New Castle
Tempat dijelajahi: Craig tara caravan park, millenium bridge, University New Castle, Stadium New Castle (St. James Park)
* Credit to Auntie Dilla & family for layanan kelas A.. .













Friday, 15-Aug-2008 19:48 Email | Share | | Bookmark
trip Iwana ke scotland ~ #2 & 3

 
 
 
View all 36 photos...
Tarikh: 3/8/08
Destinasi: Glasgow
Tempat dijelajahi: The Tall Ship, glasgow museum transport, Bonnypack, university of Glasgow, Hampden Stadium



Tarikh: 4/8/08
Destinasi: Stirling and Edinburgh
Tempat dijelajahi: Stirling castle, The Falkirk Wheel, edinburgh castle, edinburgh city centre, university of edinburgh









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net